GAZİANTEP / NİZİP - Emel Eyyup Fındık İlkokulu

Ock

Pandemi dolayısıyla kapalı bulunan kantinimizden 2020 yılı Eylül ayı içerisinde okulumuz gelir elde edememiştir.

Ock

Yaşasın Arılar Var Olsun Yarınlar isimli ETwinning projemizin 2.hafta çalışması olan; öğrenci, öğretmen ve okul tanıtımlarımızı tamamladık

Ock

3/A Sınıf Öğretmenimiz Edip YÜKSEKYUVA'nın yürüttüğü''Yaşasın Arılar Var Olsun Yarınlar'' isimli e-twinning projesinin 1. Hafta Çalışması'nda, öğrencilere web2.0 araçları tanıtıldı.

Ock

3/A Sınıf Öğretmenimiz Edip Yüksekyuva ve öğrencileri "Yaşasın Arılar Var Olsun Yarınlar" isimli ETwinning projesinin kurucusu olarak çalışmalarına başladılar.

Ara

Okulumuz öğretmeni Onur ÇİFTÇİ ve 4-D sınıfı öğrencilerinin "FARKLI YAŞAMLARI KEŞFET" Projesi içerisinde Origami ile yaptıkları "Yaşam Alanları Oluşturuyorum" çalışmaları

Ara

3-A Sınıf öğretmenimiz Edip YÜKSEKYUVA ve öğrencilerinin canva web2 aracıyla hazırladıkları proje afiş ve logo çalışmaları

Ara

Okulumuz öğretmeni Onur ÇİFTÇİ ve 4-D sınıfı öğrencilerinin "Farklı Yaşamları Keşfet" Etwinning projesi kapsamında Web2 aracı popplet ile yaptıkları kavram haritaları...

Ara

Okulumuz 4-D sınıf öğretmeni Onur ÇİFTÇİ ve öğrencileri "Farklı Yaşamları Keşfet" isimli ETwinning projesine dahil olup, proje Logo ve Afiş çalışmalarını yaptılar.

Kas

İlçemizde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü´yle ilgili şiir yarışmasında okulumuz öğretmenlerinden Edip YÜKSEKYUVA ilçe 1.si olmuştur. Ödülünü Nizip Garnizon Komutanı Per. Yzb. Ökkeş TUĞRA´nın elinden alan öğretmenimize başarılar dileriz.